Castig zilnic in bitcoin BTC


25 februarie 2014

Afacere mare, bani multi

Fii un fondator gratuit care participa la lansarea unei companii de penny licitatii online!
Lansarea oficiala este programata in luna octombrie 2012.
Esti norocos , ca ai gasit aceasta forma de a castiga bani online , si vei putea fi unul dintre primele persoane care vor cunoaste Falkito si astfel vei avea dreptul la 3 bid-uri gratuite, pe care le poţi utiliza printre altele, la achizitionarea fascinantului BMW de 70.000€, accesibil aici pe pagina de licitaţii online Falkito!

In Falkito toata lumea va castiga bani indiferent daca este membru activ sau pasiv. In momentul de fata sunt 3 forme de a castiga bani:
1. Castiguri din publicitate- toti membrii activi si pasivi
2. Penny licitatii- program pe mai multe nivele
3. Vanzarea partenerilor - program dublu/castig imediat Falkito iti asigura un castig si daca vei fi membru activ si daca vei fi membru pasiv. Asa oferta nu a fost niciodata!

Toti partenerii care se vor inregistra in perioada de pre-inregistrare vor avea status de “VFP”, - “Prim partener” Pentru fiecare partener adus de tine in Falkito, care se va inregistra direct la tine, primesti bonus cate un punct VFP. Aceste puncte sunt pentru totdeauna.

Aceasta este o oportunitate fantastica pentru o schimbare pozitiva in viata, pentru ca 3% din rulajul global al companiei se vor înregistra prin aceste puncte VFP, pe care le aduni în faza de pre-inregistrare.

Cum te poti inregistra?
- dupa “user name” completeaza numele ales
- scrie adresa de email ( atentie sa nu-l gresesti, pentru ca nu vei primi email-urile de la companie) - parola va fi maxim 12 caractere
- completeaza tara de unde esti
- poti sa te inregistrezi si fara Skype ID

In acest moment te poti inregistra gratuit direct de aici, dar numai pe baza de recomandare. Dupa cum observi nu ai nimic de pierdut. Este oferita posibilitatea de a castiga bani online, de a castiga bani multi si rapid, cu o afacere pe internet , sau de a obitine un venit pasiv.

Completeaza formularul de inscriere si vei primi un email de confirmare, in care va fi codul tau de recomandare.( verifica si in Spam, cel mai probabil vei gasi acolo)

Daca ai primit un email cu codul tau si link-ul tau personalizat, imparte informatia si cu altii, cu toti prietenii din Romania si din strainatate, afacerea va functiona peste tot in lume. Schimba-ti viata! SUCCES!

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.