Castig zilnic in bitcoin BTC


26 februarie 2014

Bani pe net cu un job online

A aparut primul JOB!  Câștigă bani cât ai zice bâzzz. Viespar este cea mai complexă platformă GPT (Get Paid To) din România unde ești plătit pentru a rezolva diverse taskuri simple.

Nu trebuie să instalezi nimic pe calculator și poți lucra de acasa sau de la birou, în pauze.

Câți bani se pot câștiga prin Viespar.ro?
Răspunsul este "în funcție de cât muncești". Totuși, sunt cateva lucruri care trebuie înțelese înainte de a te înscrie în acest program. Viespar.ro este un site de micro-taskuri, ușor de realizat în timpul liber. În majoritatea sistemelor de tip PTC (Pay-to-click) primesti între 0.001 si 0.015 dolari pe click. Pe Viespar.ro plata medie este de 0.05 dolari, adică se primește chiar și de 50 de ori mai mult.

Chiar și la acest nivel, nu este încă un sistem suficient de dezvoltat (nici macar in SUA) astfel încat să poți câștiga sute de dolari pe lună numai din realizarea acestor taskuri. La aceste sume se poate ajunge prin programul de afiliere, pentru că primești un procent și din încasările realizate de cei care lucrează în echipa ta. La înregistrare primești un link de afiliat pe care îl poți promova unde și cum crezi mai bine: pe rețele sociale cum ar fi: facebook, twitter, forumuri sau bloguri. Pentru inscriere clik Viespar.ro

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.