Castig zilnic in bitcoin BTC


2 septembrie 2012

Castiga bani direct cu PeopleSting

Ce este PeopleString?
- PeopleString este o retea de socializare precum Twiter, Facebook, MySpace si multe altele.

Care este diferenta fata de acestea? PeopleString isi plateste utilizatorii. Esti platit pentru a face lucruri obisnuite pe care le faci oricum pe internet.

De unde vin acesti bani?
Simplu: din reclame !!!

PeopleString, insa, isi plateste utilizatorii, din cei 70% veniturile generate din reclame.

Tipuri de conturi.
Exista doua tipuri de conturi: Free si Entrepreneur, primul,gratuit. Pentru Entrepreneur, taxa este de 200$, acesta avand mai multe avantaje.

Care sunt castigurile?
Exista doua moduri prin care castigi bani: invitand persoane si in functie de activitatea ta pe site.
Pentru fiecare persoana inscrisa primesti 0,5$ si un comision lunar. Pentru contul gratuit, primesti 5% din castigurile celor inscrisi direct de tine si 2% din castigurile celor inscrisi pe urmatoarele 5 nivele. Pentru Entrepreneur, comisioanele sunt de 20%, respectiv 6%.

Activitatea pe site se masoara in PeoplePoints(PP). De exemplu, primesti 10PP cand te loghezi, 10PP daca folosesti casuta de cautare Google, 10PP daca accesezi email-ul de pe site, 10PP daca vizitezi un magazin si 10PP daca verifici Maibox-Cashbox-ul.
De asemenea, la fiecare inscris primesti posibilitatea de a juca o data la PrizeWheel unde poti castiga bani sau PeoplePoints.

Mai poti castiga bani:
La inregistrare primesti 0,1$. Daca intri in Mailbox-Cashbox si completezi un formular cu 30 de intrebari (survey), primesti 1,5$. In functie de ce raspunzi, poti primi oferte prin posta, lucru pentru care esti de asemenea platit. Mai castigi 0,1$ daca iti inregistrezi contul tau de Facebook pe PeopleString si 0,15$ daca postezi pe Facebook.

Plata
Fiecare membru este platit o data pe luna (de 2 ori pe luna in cazul contului Entrepreneur), suma minima fiind 25$. Plata se face intr-un cont Payza. Daca nu ai cont Payza, inregistreza-te aici.

Nu trebuie neaparat sa crezi ca poti deveni bogat peste noapte, insa cu rabdare si perseverenta se poate reusi. Timpul trece iar banii, cat de putini, se aduna in cont. SUCCES!

Pentru inscriere click pe unul dintre cele doua bannere:

Make Money 120x120 Make Cha Ching! 120x120

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.