Castig zilnic in bitcoin BTC


3 septembrie 2012

Castiga bani cu site-ul tau!!!

Fa bani din afiliere cu site de gazduiere domeni.
"Despre Gazduire" este un site care plateste afiliati cand ajung la suma de doar 30€, sincer se ajunge repede la aceasta suma, si se poate retrage prin PayPal din afara tari sau Numerar, Card Online, Transfer bancar in Roamnia.

Cum te afiliezi?
Activeaza ACUM GRATUIT un cont client si apoi, in sectiunea Afiliere activeaza si contul de Afiliere. Beneficiezi de 3 Euro depozit initial si de 25% castig din fiecare plata a fiecarui client venit din site-ul tau.

Suma minima care poate fi retrasa din cont este de 30 Euro. Serviciul nu are taxe suplimentare. Primesti bonusuri daca vizitatori din site-ul tau veniti pe site-ul nostru vor retine la Favorite linkul DespreGazduire.Ro. In plus, poti beneficia de oferte speciale si promotii.

Metode de promovare?
Prin Banner sau Link Unic.

Poti utiliza programul nostru de afiliere prin inserarea pe site-ul tau a unuia din cele 10 Bannere oferite. Vizitatorii si clientii tai care dau click pe acel banner vor fi redirectionati in site-ul nostru iar in contul tau de afiliere va fi retinuta in timp real aceasta vizita. Daca vizitatorul va cumpara de la noi tu castigi 25 % din plata lui.

Totul foarte simplu si foarte rapid. Nu te costa nimic!!!
Castigi si tu, castiga si el. Cum ti se pare?

Creaza cont client pentru Afiliere, click banner:

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.