Castig zilnic in bitcoin BTC


10 mai 2012

Fa bani cu Programul de Afiliere 1si1

Acest program de afiliere este accesibil oricarui client si mai ales, nu costa nicun ban, inscrierea fiind gratuita. Ai la dispozitie cel mai avantajos program de afiliere Hosting. Poti castiga bani, intr-un mod simplu si usor, prin promovarea serviciilor 1si1.

Avantajele afilieri:

1. De fiecare data cand promovati serviciile, prin trimiterea unui vizitator utilizand un link unic de referinta, datele sunt stocate in sistemul nostru de administrare a afiliatilor, pentru a va calcula corect comisionul de recomandare.

2. Comision de neegalat de catre companiile concurente, de 15% din valoarea produselor achizitionate de catre clientii recomandati!

3. Bonus record de 5 euro la inscriere!

4. Posibilitate de auto recomandare.

5. Administrarea usoara a contului de afiliat.

6. Fara limitari la numarul de recomandari al aceluiasi client.

7. Incasare rapida a banilor.

Cum incasezi banii?

Foarte simplu. In momentul cand ai strans din promovarea serviciilor noastre suma de 20 de euro, 1si1 o sa-i transfere in decurs de trei zile in contul tau. Aceasta perioada fiind necesara pentru banci in completarea si finalizarea tranzactiilor.

Exista limitari de recomandare?

Nu exista asa ceva. In orice moment, puteti recomanda oricati clienti doriti. De asemenea, de fiecare data cand se va finaliza o comanda recomandata de dumneavoastra, banii din comision vor intra automat in contul dumneavostra de afiliat.

Participarea la programul de afiliere 1si1 este gratuita si nu exista o limita a sumei ce poate fi castigata.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.