Castig zilnic in bitcoin BTC


11 mai 2012

Raspunsul tau iti aduce castig!

Va recomand sa dam putina atentie si la ce se mai intampla pe la noi prin tara, ca deh...tot aici traim mai mult timp. Nu avem timp de raspuns la chestionare in drum spre munca sau spre casa, desi uneori parca am avea ceva de spus legat de temele in cauza. Cineva mi-a vorbit recent de siteul RaspunsulTau.ro. Ce poti face aici? Sa-ti spui parerea, daca ai una. Nu costa nimic sa-ti faci parerea auzita dar castigi puncte aratand ca iti pasa si le poti folosi pentru vouchere sau premii. Eu zic ca merita incercat!

Poti invita prieteni sa participe si pentru fiecare vei primi 5 puncte.
Dupa ce ai acumulat puncte, in urma fiecarei actiuni pe care o finalizezi in cadrul studiilor RaspunsulTau.ro, ca membru al clubului nostru le poti transforma in produse, vouchere de discount, vacante, premii in obiecte, bilete la concerte si spectacole sau alte facilitati.

Intrand in clubul RaspunsulTau.ro te alaturi celor care au raspunsuri si care le ofera, pentru ca parerile lor sa poata produce schimbari. RaspunsulTau.ro este comunitatea utilizatorilor de internet care doresc sa participe la studii de cercetare de piata desfasurate exclusiv online si care au inteles, ca si tine, cat este important sa spuna ce cred despre branduri, produse, servicii si evenimente din viata de zi cu zi.

Poti sa afli mai multe detalii despre ce inseamna sa fii membru in comunitatea RaspunsulTau.ro accesand sectiunea "Intrebari frecvente" sau poti sa devii chiar acum membru si primesti primele 10 puncte.

Dupa inscriere mergi la sectiunea "completeaza profilul tau" dupa finalizare primesti 25 punte, un LIKE pentru 25 de puncte. Pentru a primi cele 25 de puncte pentru LIKE, viziteaza FanPage-ul "Raspunsul Tau". Conectează contul Raspunsultau la Facebook si vei primi un link pentru obtinerea celor 25 de puncte pentru Like.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.