Castig zilnic in bitcoin BTC


2 decembrie 2013

Jocul gratuit de strategie

Milioane de fani din lumea întreagă își dedică timpul liber fascinației și plăcerii pentru căi ferate, locomotive și foilor de parcurs. Joc accesibil direct în browser, Rail Nation, oferă pasionaților de jocuri de strategie, celor îndrăgostiți de jocurile de simulare și iubitorilor căilor ferate.

În Rail Nations toți jucătorii interesați de jocuri de strategie și pasionații de căile ferate au posibilitatea de a-și fonda propria companie feroviară, de a-și administra zilnic transporturile și de a se alătura asociațiilor, pentru a deveni, în final, jucătorul sau grupul de jucători victorios.

Jocul de simulare Rail Nation este potrivit atât pentru începători, cât și pentru jucătorii cu experiență, iar o rundă de joc va dura aproximativ 3-4 luni. O rundă constă în șase epoci feroviare, fiecare cu o durată de două săptămâni, și un joc final, pe parcursul căruia jucătorii vor trebui să livreze din nou mărfuri spre cele mai dezvoltate orașe. Rail Nation poate fi jucat online în mod gratuit din toate browserele cele mai răspândite.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.