Castig zilnic in bitcoin BTC


29 ianuarie 2012

Program de afiliere romanesc - web hostingCel mai mare comision oferit de un site roamnesc de web hosting: - 30% pentru orice vanzare.

HostX oferă unul dintre cele mai bune programe de afiliere din Romania. Oferim servicii de calitate, abonamente cu caracteristici generoase, un site cu o rată mare de conversie care vă permite să obţineţi venituri consistente in fiecare lună.

Pentru fiecare client nou primesti 30% din suma netă (fără TVA) plătită de acesta. Indiferent dacă cel pe care il trimiti pe situl nostru comandă un abonament L1/W1 sau un abonament SD vi primi 30% din suma netă incasată de HostX (numai pentru servicii de shared si reseller hosting).

Programul de afiliere HostX vă oferă:

1. 30% din valoarea oricărei comenzi shared si reseller hosting
2. o rată mare de conversie
3. statistici in timp real
4. bannere profesioniste şi cu impact asupra vizitatorilor
5. cookie-uri pentru 90 de zile
6. plăţi la timp

Dupa inascriere primesti:

Bannere profesioniste şi originale care atrag atenţia utilizatorilor. Ti se ofera cupoane de reduceri pe care să le distribui vizitatorilor, membrilor sau abonaţilor tai. Dacă ai nevoie de materiale de promovare speciale (ex. pentru un anumit public) ne poti contacta oricând şi vom face tot posibilul să te ajutăm.

Gazduire web

3 comentarios:

MULŢUMESC foarte mult, am găsit unele lucruri foarte interesante despre care nu ştiam până acum !!!

Poate imi spui si ce te-a interesat mai mult.

Buna ziua! As vrea sa va propun un parteneriat de afiliere a site-ului dvs. cu site-ul www.inaltime.com. Intrati va rog pe pagina de afiliere http://www.inaltime.com/affiliere/ pentru detalii. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta si pe email contact@inaltime.com, dar tin sa precizez ca doar publicand un simplu si scurt articol pro despre produsul nostru ce il avem la vanzare, v-ar putea aduce un profit foarte Mare. Mai multe detalii intrati va rog pe pagina de afiliere. O zi buna va doresc!

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.