Castig zilnic in bitcoin BTC


29 noiembrie 2011

Concurs cu premii in bani - Jocuri onlineCastiga cu prietenii tai!

Castigi 20% din premiu cand cineva invitat de tine castiga! Fa-ti un cont pe uGET si incepe a castiga bani din jocuri online sau din invitati la concurs.

Spune-le de uGET.ro! Trimite link-ul tau de invitatii (il gasesti in pagina "Contul meu") prietenilor si cunostintelor tale si incurajeaza-i sa se inregistreze si sa joace pe site. Il poti trimite prin e-mail, yahoo messenger, facebook, twitter sau publica-l pe profilurile tale si pe blog-ul/site-ul personal. Cu cat reusesti sa convingi mai multi, cu atat iti cresc si tie sansele de castig!

De fiecare data cand cineva invitat de tine castiga un joc propus de noi, tu primesti automat 20% din valoarea premiului. Chiar si fara sa joci! Te anuntam noi pe e-mail. Apoi iti poti retrage creditele in bani sau le poti juca pe site, avand sansa la castiguri si mai mari!
Daca cineva invitat de tine castiga un premiu de 500 RON, tu primesti pe loc 100 RON in cont.

Alte conditii?
Absolut deloc! Atat timp cat este un joc-concurs propus de noi, poti castiga orice suma, indiferent de cati ai invitat, de cate ori ai castigat sau la ce jocuri. Poti juca si tu, sau nu. Incearca sa inviti cat mai multi prietenii care ar fi interesati de jocurile oferite, pentru a-ti creste sansele tale de castig.
Prin promotia uGET 20% noi te rasplatim pentru jucatorii pe care ii aduci. Credem ca este cea mai generoasa rasplata de acest gen din Internetul romanesc!

Pentru inscriere clik pe urmatoarea imagine:

concurs cu premii in bani

Aici poti vedea si cateva dovezi de plata

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.