Castig zilnic in bitcoin BTC


6 mai 2011

O metoda mai rapida de a castiga bani!



Este vorba de pariurile online, respectiv metoda testata de mine in ultimele 12 luni de zile. La suma depusa la deschiderea contului meu de 50 RON am primit un bonus de 100% din valoarea acesteia, respectiv 50 RON, deci in total in cont am inceput cu 100 RON. Nu intru in detalii referitor la modul de deschidere a contului pentru ca informatiile de pe site sunt foarte bune si usor de inteles.

Modalitatile de pariere sunt diverse de la piete financiare (forex) la sport si jocuri de noroc. Pariurile din sport sunt foarte bune doar ca trebuie sa astepti cel putin 15 minute pentru a vedea rezultatul ai castigat sau nu.
Recomandarea mea este sa va incercati norocul la sectiunea Financiare, pariuri la 5 min, ora de ora sau zulnic la nivel de inchidere. Mare Atentie!!! in zilele in care fluctuatiile de pe piete sunt mari! riscurile sunt mari si ele.

Se poate pierde intr-o clipa tot ce ai castigat in minute sau ore bune de incercari. Castigurile pot fi foarte mari pornind de la o suma minima care sa merite de 50 lei, zic eu.
Nu pariati nici o data sume mari si nu pariati la nervi. Va doresc castiguri cat mai mari!


















0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.