Castig zilnic in bitcoin BTC


5 februarie 2012

Bani garantat din afiliere cu MaddElectronics



fa bani din afiliere cu maddelectronicsPrin programul MaddElectronics de afiliere, puteti castiga sute de Euro doar trimitand clienti catre website-ul nostru !
1. Programul de afiliere este oferit detinatorilor de website-uri sau blog-uri in limba romana sau destinate vizitatorilor din Romania. Pretendentii pot deveni parteneri nostri intr-un mod foarte simplu, prin completarea unui Formular On Line...
2. Dupa o verificare rapida, odata acceptat de catre noi, viitorul afiliat va avea acces la un set de bannere ce vor contine linkuri catre website-ul MaddElectronics impreuna cu un cod unic. Fiecare afiliat va utiliza dupa bunul sau plac componentele publicitare pe website-ul propriu, putand introduce de la un simplu text-link pana la instalarea de banner-e, popunder-e sau campanii de email marketing, urmarind un impact optim asupra vizitatorilor.
3. Oricarui client trimis de pe website-ul afiliatului pe website-ul nostru i se va inregistra vizita si i se va seta un cookie cu numarul de indentificare al afiliatului . Un cookie deja setat nu poate fi suprascris ca in cazul in care clientul ajunge a doua oara pe website-ul nostru printr-un alt afiliat.

Comisioane: 3€ pentru fiecare comanda venita de pe site-ul dvs + 1€ pentru fiecare comanda venita de pe site-ul unui subaliliat al dvs + 0,01€ pentru fiecare click de pe un banner plasat pe site-ul dvs.

Cateva motive pentru a va inregistra in programul de afiliere :

- GRATUIT: Afilierea prin acest program este gratuita si puteti incepe sa castigati bani imediat. Nu exista nici o taxa ascunsa!
- RAPID: Tot ceea ce aveti nevoie pentru a incepe imediat e pus la dispozitie deja de catre noi. Integrarea componentelor publicitare pe website-ul dvs. nu dureaza mai mult de 1 minut.
- SIMPLU: Nu va trebui sa va ocupati de stocuri, comenzi, relatia cu clientii, retururi etc. Toate acestea costa timp si bani pe care le veti economisi.
- TRANSPARENT: Urmarirea statisticilor de vanzari prin clientii adusi de dvs. se poate face in timp real direct pe website-ul nostru. Veti avea acces la informatii** ce va pot determina sa imbunatatiti modalitatea de promovare.
- PROFITABIL: Un comision generos din vanzari personale , clik-uri si afiliati sponsorizati .
- DE LUNGA DURATA: Sistemul nostru atribuie noii clienti afiliatilor sursa pe viata. Veti inregistra venituri pentru clientii adusi de dvs. pentru toate comenzile lor viitoare.
- FLEXIBIL: Plata comisionului se va face la cererea dvs. prin simpla apasare a unui buton din interfata pusa la dispozitie.
- COMISION IN EURO: Valoarea comisioaneler va fi calculata in EUR si va fi platita in lei la cursul oficial din ziua platii, ceea ce inseamna ca nu se vor inregistra pierderi din cauza scaderii cursului leului.

Nu mai astepta incepe o afacere acumfa bani din afiliere cu maddelectronics

4 comentarios:

Interesanta descoperire, o voi folosi.Blogerilor debutanti le va fi necesara.

Buna lumis nu uita! daca vei fi afiliata mea in MaddElectonics iti voi oferi alte doua site care platesc prin afiliere garantat.

Pare ceva destul de interesant si cu potential. Insa cred ca este un risk destul de mare aici. Mai bine continui sa fac bani din blogul meu legat de jocuri de indemanare. Asa imi asigur un castig decent.

Salut Stefan, nu stiu ce ti se pare riscant aici? cred ca nu ai inteles bine despre ce este vorba. Riscuri sunt atunci cand faci o investitie intr-un program si pierzi banii, aici este vorba de a castiga un ban din afiliere sau vanzarea unor produse.

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.